![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kımse benım derdımle ılgılenmıorrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama ben yazdım ya Tekin...Kız arkadaşını getirme,yakınında alışveriş merkezi varmış,sana pahalıya patlar valla... ![]() ![]() ![]() Bu arada kız seni seviyorsa anlayışla karşılaması lazım.Yok eğer gitme diyorsa sevgisinden şüphe et bence... Hani en büyük aşk Beşiktaş'tı,gerisi yalandı Tekin,ne oldu? Böyle mesaj yazan biri bu maça gitmeli,sorun ne olursa olsun..![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #3 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() dun gece uyumadım ben yıne sabahladımmmmm.... KOMALARDAYIM (
__________________ T3QİN Konu pascaltekin tarafından (26-02-2010 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Katılıyorum ablacım ![]()
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | |||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Yenilen takım yenen takımdakilerin sevgililerine alışveriş merkezinden hediye alsın hehehehe ![]()
__________________ No one lives forever | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |