![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #131 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Benimde işlerim vardı arkdşlar biraz bende geç geldim..ama işim bittiği anda ışınlandım resmen... ![]() ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #132 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hahaha cok güzeldi yani ![]() ![]() Bu arada o videodaki müthis oyuncular;Gogo,Sahemre Veee Petek miii??? ![]() Herkese tesekkürler arkadaslar,yine cok güzel bir organizasyon yapmışınız,sizlerin sayesinde cokkk eglendik ![]() Bu arada yenen kişilerin isimleri nicin açıklanmıyor??? ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #133 | |||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #134 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz grup olarak toplamda 412 puan yaptık siz ise grup olarak toplamda 432 puan yaptınız. Gruplarda biz kazandık neden mi siz 5 kişi attınız biz 4 kişi yani yüzde 20 puanı düşmeniz gerek yada biz yüzde 20 miz kadar puan eklememiz gerek kardeşim. Ayrıca teklerde Adminimiz Murat ezici bir üstünlik sağladı Meriç ve Ben 93 puanla 2. liği paylaştık, Gogo 4. oldu Petek ise son sırada yer aldı. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #135 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Murat ben grup oyunundan bahsediyorum..Tekli oyunda sen 1.oldun o tamam..O da ben oynamadıgım icin,yoksa 1.belliydi zaten ![]() Neyse Emre açıklamış,ilk oynamada hangi grubun 1.oldugunu ![]() Yani 5 kişiye 4 kişi oynadık ve cok yakın puanla oyunu bitirdik..Bu demek oluyor ki 1.biziz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #136 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resim çekenlerden ses seda yok henüz...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #137 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Konu Meric tarafından (12-11-2007 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #138 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Pess pess pess bu kadar da çamura yatılmaz be meriçcim kabul edin siz 1 kişi fazlaydınız ve bizim takımımız 4 kişi olmasına ragmen sizinle aramızda 18 sayı ya var dı ya yoktu.. insan matematik hesabı yapar ortalama yapar yahu... ![]() ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #139 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Emre bey kardeşim resimleri anca akşam atabilirim o da türk telekomun azizligine ugramazsam ...
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #140 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bu arada" profilo alışveriş merkezi oyun salonları " yönetiminin konuk severligi için teşekkür etmek lazım ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/forum-bulusmalari/40592-bowling-oynamaya-ne-dersiniz-istanbuldaki-arkadaslarin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
INBOX.AZ: Forum Bulusmasi | This thread | Refback | 05-11-2007 10:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |