![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
birbirimizi tanımak sohbet etmek için ve sosyal dayanışma için çok güzel bir öneri ama tepki için lütfen formalı katılalım arkadaşlar hem yönetime hem futbolcularımıza BEŞİKTAŞ taraftarının nasıl bir dayanışma ve arkadaşlık içinde olduğunu ve futbolcu kardeşlerimiz abilerimizinde en az bizim kadar saha içinde dayanışma göstermeleri gerektiğini onlara bir defa daha gösterelim Hepimiz büyük BEŞİKTAŞ için bir şayler yapalım bunun içinde tanışalım kaynaşalım bir birimizden haberdar olalım yardıma muhtaç olan arkadaşlarımıza yardım edelim BEŞİKTAŞIMIZA gönül veripte onu birkez olsun mabetten izleyemeyen çocuklarımıza ulaşalım bunu yapabilmek içinde buyrun pazar günü profiloda bowling oynamak için buluşalım teşekkürler.. kravitz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)waitforme 12)woody 13)siyahve beyaz 14)esteLLa 15)bjk_faith 16)muzzyuz 17)kravitz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)woody 12)siyahve beyaz 13)esteLLa 14)bjk_faith 15)muzzyuz 16)kravitz arkadaslar bir fire verdik : D waitform gelemiyeceğini bildirdi listeden sildim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapma bunu yapma bunu sıla hani bu sefer garanti gelicektin son dakika golü atma yaa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
benım hafta sonları kursum var olmasa gelirdim bowling için kesin ![]() ![]()
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | satışlar başlamış.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ben çoğu arkadaşları tanımıyorum ama siyah beyaz polarımla gelir muhabbet ederim BEŞİKTAŞ kardeşliği bu olsa gerek.... Not:Bowling oynamasını bilmem birisinin kafasını yarabilirim..... ![]()
__________________ 1.85 Boyu Olsun 90+60+90 Olsun Saclar Sari Gozler Ela Boyle Bir Manitam Olsun..... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/forum-bulusmalari/40592-bowling-oynamaya-ne-dersiniz-istanbuldaki-arkadaslarin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
INBOX.AZ: Forum Bulusmasi | This thread | Refback | 05-11-2007 10:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |