![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende gelebilseydim keşke sizinle tanışmak isterdim bi kerecikte bursada yapsanız böyle bi organizasyon ne güzel olurdu şimdiden ii eglenceler sizee ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya aslında bursada yapmak istiyorduk bu buluşma işini ama kardeşim sizde bir vali var evlere şenlik beş beşiktaşlı yanyana geldimi tırsıyor olur olmadık işler yapıyor ne alakası var dersen önünde örnek var beşiktaş bursa macı bursa emniyeti bursa kulübü bizim bi sorunumuz yok beşiktaş seyircisi gelebilir her türlü emniyet alınır deniyor ama vali bey nasıl osa evden seyrettiği için maçı beşiktaşlılarda evden seyretsin diye almadı sahaya hele birde bursa yense idi bizi ozaman çıkacaktı yakın cevresine işte maç masa başında böyle kazanılır diye hava basacaktı ama beşiktaşım o valiye düşündüğünü iade etti
__________________ . | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() burda da var kaç kişi..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
| |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
olur aslında çok güzel olur hemde ist danda gelir misafir arkadaşlar ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |