![]() |
Alıntı:
|
birdahakine bende gelmek isterim fakat ben anadolu yakasında oturuyorum pek gezen biri olmadığım için yollarıda bilmem pek :D Ama gelrisem çok güzel olurdu :) En Azından Gençlerin Kalesi Emin Ellerde olurdu :D :D |
Alıntı:
Sen Gelmek İstedikten Sonra Yol Sorununu Çözeriz En Rahat Nasıl Gelebileceğini Ayarlayacağımız Sahaya Göre Söyleriz . |
tamam abi :) Buradaki halısaha turnuvalarında hep kalecilik yapıyorum çoğu maçada beni çağırıolar 2-3 takımda oynuyorum ama sizlerle ilk defa oynuyacağım içim kötü oynarım sizde kızarsınız diye çekiniyorum :D Tübesk (Pendikspor) dada 2 ay oynadım Hep Hatfanın oyuncusuda oldum birkaçkere ama o zamanlar Defans Oynuyordum birazda tecrübem var yane sizede çabuk uyum sağlarım diye düşünüyorum :) Tesadüfmüdür bilmiyorum Tamda Beşiktaş ile Maçımızın Olduğu Hafta Çıktım klüpten :D Babamın Baskıları sonucu bıraktım + okulda başlamıştı. |
eger yazin yaparsaniz bir turnuva(7-8aylar icersinde) bende gelmek isterim alman dizsiplini ve sistemi ama türk ruhu var :D |
bjk076 maça geçen hafta yarısı asya yakasından geldi:D:Dbende varım buluşur giderizkardeşim merak etme:) |
Alıntı:
Mevkin Kaleyse Gelirsin Kalemize Geçersin Maçımızı Oynarız Kardeşim :) |
halil bende anadoludan geliyorum yolu dert etme kardeşim nerden geliyorsun sen buluşur geçeriz sorun değil kötü oynaman dert olmaz herkes süper oynucak diye söylemiyoruz bize gelicek adam lazım. |
bnde anadoludayım |
bak ahmet safa hakan halil 4 etti ghost tiger 5 daha varmı:):) |
Türkiye`de Saat: 18:33 . |