![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Maçta Görüşürüz Kardeşim . |
tuttun kollarımdan duserım sımdı yanlızım(yorgunum) dostlarım ................ |
sen yine kolamı içtin:D |
Alıntı:
Düşler takıp saçlarına yürü umutlara... Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara... Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada, Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana... O pembe gülyüzünü kederle soldurma Dalda ki son yaprak gibi Sarıl hep hayata. Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada, Sen yeter ki hep hayal et, Hayat döner sana.. Unutma ! Göğün asıl rengi mavidir En kör gece bile sabahtır sonunda Kalbin ağlasada gülümse inadına Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara... O pembe gülyüzünü kederle soldurma Daldaki son yaprak gibi Sarıl hep hayata Geçerken acılardan gülmeyi unutma Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana... Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana... SEVIYORUM ULAN BESIKTAS SENIIIIIII HEMDE TAPARCASINA |
Teko nasıl geçti halı saha maçı yükledin mi kondüsyonu :D |
Birdahakine Bende Gelicem İnşalalh Yer Olursa :) Dün Gece 12-1 maçına gittim rakip en güçlü takımlardan biri :D Topladık Bizim Klüp Elemanlarını Kalede Ben :p 9-3 yendik :D Sayemde Aldılar Maçı Valla.Rakipin kaptanı Dio Bu Kaleci Sizden Değildi Bundan Sonra Kova İsmaili Getirin dio :D :D |
Alıntı:
YiNe DöKTürüYoRSuN Abi xD |
Arkadaşlar bızım takımda kaleci arkadaşımız Ahmet bazı sorunlarından dolayı bu maça katılamayacak. Oynamak isteyen arkadaşımız varsa eğer bizlerle irtibata geçsin lütfen |
emre abiyle konuştum gökhan abi eğer izini kopartırsam gelicem yarın bu konuya net bi cvp yazarım :) |
BF TECRÜBELİLER KADROSU 1.SahEmre (C) 2.Gokhan 3.PascalTekin 4.Tolga 5.Jonijonkartal (Caner) 6.Bjk076 (Kaleci) 7.Ghost_Tiger (Murat) Kadro değişmiştir. |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |