![]() |
bende kartaldan geliyorum 1 1 buçuk gibi falan çıkıcam arkadaşlar ama ben direk e5teki duraktan binicektim siz kadıköydenmi biniceksiniz metrobüse |
benim iş yattı babam izin vermiyor nolucak ? :S |
Alıntı:
|
evet ya 2 gün önce izin verdi sabah da çark etti bi ton saydırdı napıcam kaçsam gelsem akşam neler olucak düşünemiyorum bile :( |
salih biz altunizadeye geçicez kankymle de halil sizin orada oturuyormuş pendikte onu da alsan evinden falan izin vermiyorlar yoksa? |
Abi netbişey söyelyin bende adam ayarlamaya çalışcam. Son dakkada böyle olunca olmuyor işte. |
dur abi halil ailesini ikna etmeye çalışıyı:)eder bence baskıyla:) |
abi ben halilin evinide pendiğide bilmiyorumki gidip aliyim teli bile yok |
Abi bana net bişey söyleyin ona göre adam ayarlicam zaten baya geç oldu ayarlamak için nerdeyse evden çıkıcaktım bu olay çıktı. Halil gelemeyceksen uzatma bende ona göre adam bulayım .. |
tmm abi geliyorum izini kopardım hannibal ile beraber gelekde o kadar ulaşmaya çalışıorum hiç cvp vermio ? |
geliyor abi tamamdır kesin hemde:) |
Hadi bakalım arkadaşlar 3 gibi sahada oluruz sanıyorum görüşmek üzere. |
biz 3.30 4 gibi abioluruz görüşürüz yencez sizi:D:D:D |
Tamam hakan geleceğiniz varsa göreceğiniz de var ;) |
Şansa BaLa YeNDiNiz Ya OyNaYaN BizdiK GoLü Atan Siz :D |
hanifi şans yok futbol takım oyunu bizde güzel oynadık ama direğe çarptı bütün toplar yenilgiye bahane bulmayalım. tebrik tecrübelileri bu sonuçlar bizi yılmıyor hırslandırıyor daha da özgüvenimiz artıyor. ilk golü yiyene kadar atak üstüne atak ama atamadık golü yedik olmadı sağlık olsun... önümüzde ki maçlara bakıcaz gençler takım kaptanıyla bir toplantı yapmam durum değerlendirmesi yapmam gerekiyor anlaşılan (takım hakkında). |
skor? |
Tebrikler arkadaslar güzel maçtı . . . 61 . . . |
6-3 kardeşim |
tebrikler:) |
Güzel Bir maçtı hepinize teşekkürler :) Resimler kimde acaba faceye atıcamda :D |
Biri gol mü dedi ? Burdayım :D |
Alıntı:
|
ne yapıyoruzz tebrik ediyoruzz:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederiz sema. Gollerim sizler için ama biz golleri takım olarak atıyoruz. Ben atmışım başkası atmış önemli değil önemli olan kazanmak :D |
Alıntı:
allah ayaklarına zeval vermesin;) |
Tebrikler usta ayaklar caylakların sizden ögrenecegi cok şey var :D Ama onlara transfer lazım şehir dışından yoksa yenemeyecekler sizi :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
İnş abim uygun bir zamana gelirse seve seve ordayım :) |
Her zaman kardeşim gelen arkadaşlara kapımız açık |
istatistikler nerde:D |
biz takımımızla bir bütünüzzz:D |
Tecrübeliler : 6 Gençler : 3 Tecrübeliler Goller : Halil-Tekin-Emre-Tolga-Onur-Caner-Gökhan Asist : Halil-Tekin-Emre-Tolga-Onur-Caner-Gökhan Takım halinde asist yapıp takım halinde gol attık |
Alıntı:
BFTECRÜBELİLER ? BFGENÇLER ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Resimler birazdan eklenecektir. |
Alıntı:
Tamam O Zaman Aydınlanmış Oldum . |
Neyleyim başarıyı galibiyeti İrfan abim olmayınca Bazen sevinç bazen keder Büyük kaptan bize yeter Aldığımız bu galibiyette öncekiler gibi ilk başta İrfan abimize hediye olsun |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |