![]() |
Alıntı:
|
bir aksilik olmazsa hanıma yakalanmazsam seyretmeye gelebilirim..Ekmek almaya diye çıkarım evden hehehe... |
Alıntı:
|
kazasız belasız iyi bir maç dileğiyle............. her iki takımıda başarılar şimdiden!!!!!!!!!!!!!!! |
İnş kardeşim ... |
Taraftar Desteğini Arıyoruz ! Hani Asla Yanlız Yürümeyecektik :) |
parayı buldum emre abi geliyorum maça anadolu yakasından başka gelen arkadaşlar varsa beraber bi yerden buluşup gelebilirz maça çünkü ben yolları bilmiyorum gezme tozmayla pek aram yoktur :D |
Alıntı:
Yolları bilmene gerek yok metrobüsü bul yeter :) Yenibosna durağında in shell benzinci var oraya doğru geç halı sahalı ya görürsün yada görmezsen sen gösterirler. Eldiven unutma. |
En Son Yaptırılan ; '' Eros Böyle Sevmedi , Neron Böyle Yakmadı , Aşkımızın Ateşi Hangi Kıtayı Aşmadı . '' BesiktasForum.NET Adlı Pankartımız Şuan Kimde ? Onuda Maçlara Getirmek Lazım Sahaya Pankartı Asarız Maçtan Önce Sonra Pankartla Fotoğraflar Çekilebiliriz . |
eldivenleri arkiden alıcam onunkiler güzel. Benimkiler kayboldu bi yerde unuttum galiba.. Yoksa aksi taktirde annemin pazardan aldığı mor eldivenleri giyicem yine :D Uğurlu geldi ama o eldiven BBD yi 9-3 yendik :D |
Türkiye`de Saat: 10:00 . |