![]() |
Her hafta yeni teklifler alıyorum. Tekinle aynı takımda oynarız artık :P |
Alıntı:
|
Tekin futboluna lafım yokta kanka bu maçta bana yaptıgın faullerle kesin atılırdın italya da olsan bile. Kritik yerlerde süper faul yapıyorsun kanka tebrikler walla :D:D |
Alıntı:
krıtık yerlde tabı faul yapacann bundan dolayı tecrubelıyız:D:D:D |
Kanka yedin çalımı durdurmak için önümü kapadın faul olduqunu biliyosun :d:D bende bişey demedim güzel oynuyosun tecrübelisinde beni tutamazsın kanka normal maçta :D:D |
Alıntı:
|
eywallah kardeşim :D:D:D |
tekin bu maçta çakmadın bizim kaleye:D |
Alıntı:
|
Edu gibi adamsın beee :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
onlar bızım kaleeye gelebıldı mı ??? ben hatırlmaıyorumm |
Gelsek nolcak captain saolsun :D |
Alıntı:
|
captain süper oynuyo ya laf yok murat abiye:D |
Benimle Dalga Geçince Mutlumu Oluyorsunuz . Buyrun devam Edin . ! |
Alıntı:
Tecrübelilere tebrikler kazanıcaklarından adım gibi emindim cünkü Muro cok büyük konusoyrdu : )) |
Ben Şimdi Susuyorum Metinim Konuşacağım Zaman Elbet Gelecek ! |
Bizim Nihat saha kenarında sakız çiğniyo ama mübarek tecrübelilerin Nihat lal ligayı kasıp kavuran modelini hatırlattı bize :D salih le safa gelmeden dengesiz olur zaten kadrolar böle, adam fazlasıyla futbolcu kumaşıyla kaplanmış onun peşinde koşmaktan başka birini tutamadık ki anasını satim bi orda bi burda kendini bile çalımladı bi ara :D attığı iki golü biliyorsunuz zaten biri sıfırdan biri orta sahadan aşırtma daha da söz gereksiz galiba :D şaka maka 3-1 ken baya gol kaçırdık be tekin onlar gol olsaydı biraz daha güzel olabilirdi maç ama biz atamadık üstüne sen geldin 4. yü attın olay koptu zaten ondan sonraki maç bitsedegitsekbitsedegitsek tadındaydı :D |
Alıntı:
|
yok be hacı ne takcam yenilceksek böyle takıma yenilelim :D ama bi gün de sen karşısında oyna anlarsın halden biz kondisyon yüklemiyoz ki müdür sigara migara içen adamız el insaf :D |
Alıntı:
|
bu hafta maç yokmu |
Alıntı:
hangı hafta |
18 nisan 2010:D |
Alıntı:
dur lan thy anlasttık belkı barca ıle alırız macıı tek rakıbımız bundan sonra barca |
9-2 mı yendık sızı ohaaaaaaaa be genclerrrr :D: 9-2 mı ohhhhhaaaaaaaaa beeeeee gencler..:D |
Türkiye`de Saat: 05:58 . |