![]() |
İletişim bilgilerini göndermeyen arkadaşlarımız; lütfen telefon numaralarını özel mesajla bana göndersinler valla taksim de o kadar insanın içinde beni tanıyamazsınız ben sizi ararım sizde beni :) benden söylemesi |
bu akşam ya da yarın akşam msnde gelecek arkadaşlarla bi konferans yapalım bence herşey netleşsin |
Sıla Gelemiyor listeden çıkardım. 1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-The_Black_One 7-Petek1903 8-x_dream_boy_x 9-white_angel 10-NeUrOsİs 11-gogo 12-alvaro_recoba 13-zeynom-bjk |
keşke bende gelebilsm ama mersindeyim pat deyince istanbula gelemiyorum çok üzülüyorum ruhumuz yeter |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-The_Black_One 7-Petek1903 8-x_dream_boy_x 9-white_angel 10-NeUrOsİs 11-gogo 12-alvaro_recoba 13-zeynom-bjk 14- c_hara + 1 ( arkadaşım gelio ) |
Alıntı:
arkadaslar beb-nımde bı arkadas gelıyor herhal sorun olmaz ? |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-The_Black_One 7-Petek1903 8-x_dream_boy_x 9-white_angel 10-NeUrOsİs 11-gogo 12-alvaro_recoba 13-zeynom-bjk 14- c_hara'nın arkadaşı 15- gogo' nun arkadaşı |
Arkadaşlar bu kadar mıyız ? Başka gelmek isteyen yok mu ? |
Alıntı:
zaten bu pat diye oldu meriç bayramdan sonra bir organizasyon yapacak zaten değil mi??? c-hara canmmmm bana kızıyosun çooook iyi biliyorum ama inşallah başka bi sefere gelicem ;) |
Arkadaşlar durum nedir ? |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |