![]() |
Ben bi traş olayım :) |
Alıntı:
Neyse ki kortugumuz olmadı :D malum emrenin traş olması tam 1 gün sürüyordu normalde ama bugun forum ilk buluşmasının hatrına emre de vaktinde gelenlerdendi.Antalyadan istanbulda ki buluşma için ( aslında zaten istanbulda oturuyor ) gelen bülent arkadaşımıza , ankaradan gelen patronumuz murat'a , ikinci patronumuz :) meriçe , gökhana timur' a ( umarım dogru hatırlıyorumdur ) petege , Dilege ,gizemliye nurçine mithata ve Zeynoya katıldıkları için çok çok teşekkür ediyorum Sinemada tirtir titreyen arkadaşın adını :) Gözlerini kapatıp filmin bitmesini bekleyen diger arkadaşın adını da yarın herkes burdayken acıklıcam haberiniz olsun :) güzel keyifli herşeyden önemlisi samimi bir gündü.. Umarım arkası gelir besiktasforum klasikleri oluşur... , Charadan şimdilik bu kadar iyi akşamlar Resimler için aleni emreyi ve mithatı bekliyoruz arkadaşlar |
teşekkürler ayşe:) |
ne güzelll eğlenceli vakit geçirdiğinize çooooooooooooooooooooooooooooook sevindim inşallah dediğin gibi ayşe besiktasforum klasikleri olur artık bu buluşmalarda bende gelirim. |
Bayramdan sonra bi toplantı daha düzenleyeceğiz sılacım ; Malum ramazan dolasıyla bi çok kişi gelemedi ( iftar yemekleri vs ) zaten herhalde onun programını yapmaya başlarız bu hafta. en güzeli ne biliyomusunuz arkadaşlar ; forumda msnde iyi anlaştıgımız insanlarla yüzyüze karşılaştıgımız zamanda aynı sıcaklıgı yakaladık . besiktas forum sevgisi gerçekten ordada fark yarattı. |
Arkadaşlar resimler az sonra. |
hade yaa coştunuz bizsiz bissiz ama bayramdan sorna ordayım sizinleyim inş :D:D |
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
eveeet,gercekten cok guzel bir gundu.Organizasyon için tesekurler ayşe.Daha nice bulusmalara insallah :) Buarada filmde korkanlarmi olduuu?? Hic farketmediim, kiiiim acaba :p Tekrar hepinizle tanistigima coookk memnun oldumm. |
resimler nerde ? merak ettik yaw :( |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |