![]() |
ankaradayım emre.müsait olsaydım haftasonu bende gelebilirdim.ama inşallah maç oldugu bir hafta gelirirm buluşuruz;) |
keşke istanbulda olsaydımm yaaa...:( |
ahh be keşke sizinle beraber olsam sizi tanımak isterim arkadaşlar.mam işler çok bursadan kalk istanbula gel zor:(:(:( |
ya bi tek istanbulda olmasın bu iş!! ankaralılar haydi bisde toplanalım ...... |
ankarada da organize olun bence de |
arkadaşlar bursalı olanlar la bi diyolaga geçelim bizde toplanalım sayımız kaç bilmiyorum ama bana cvp verirlerse sevinirim |
Sanırım birileri istanbul grubunu kıskanmaya başladı :) Süper Her şehir kendi içinde organize olsun ve buluşmalar fotograflansın sitede yayınlayalım :)) |
Gelenler 1 ) Asgaroth 2) Sahemre 3) C_hara 4) Gizemlik 5) Disi_kartal_ 6) The_Black_one 7) petek1903 8) Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendi isimlerini yazabilirler Sitemize kayıtlı istanbulda ikamet etmekte olan yahut o gün yolu istanbuldan gececek olan ya da istanbula gelmek isteyen ( alen bu taş sana ) herkes davetlidir .. Neyse arada bizim buluşma kaynamasın Listeye devam arkadaşlar :) |
ya bende gelicektim ama siz grubu oluşturmussunuz :( |
gogo sende listeye adını yazarmısın herkes yukardaki listeyi kopyalayıp kendi adını yazabilir sizinde katılımınızı sağlamak amacımız |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |