![]() |
Arkadaşlar benim yarın işten kaçta çıkacagım kesin belli olmadıgı için bir şey söyleyemiyorum.. ama siz toplanırsanız işten sonra sizinle birlikte olmaya çalışacagım |
heyt ben geldim! modemim sagolsun cafeden giriyorm oh masallah ben gelene kadar yeni toplantı konusmaları baslamıs :D |
sadece 5 kişi |
gelen varsaa öğleden sonra beşiktaş iskelesinde sinemaya kalamam ama tanışma mağbında gelebilirim. |
noldu buluşmamı var gene ? sinema falan demeyin 1 kere o hataya düştüm zaten ölüyüdom içerde :D |
Alıntı:
Canım hoşgeldn özlettin kendini ... |
yok alvaro ismi bilmiyorum:) sadece buluşma olursa eğer zaten ben yarın oruç olcam bişey yiyemem:D |
Alıntı:
|
Arkadaşlar, İş günü olması, ve bayrm arifesi olması sebebiyle, herkesin bir tatlı telaş içerisine girdiği, perşembe günü (yarın) ne planlanan toplantımız iptal edilmiştir. Forum toplantılarımız foprum genelini bir araya getirmek amacı ile yapılan organizasyonlardır. Katılımın az sayıda olması ihtimali olan günler organizasyon için tercih edilmemektedir. Özel istek üzerine gelen yarın organizasyon fikri katılımın az sayıda olması sebebiyle iptal edilmiştir. Bayram sonrası yeni organizsayonda buluşmak dileğiyle. Besiktasforum.net |
BULUŞtuH :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |