![]() |
Evet evet bayramda yada bayramdan sonra tekrar görüşelim..Bu sefer uykumu alıp gelecegim ve cok enerjili olacagım..Sus pus oturmayacagım:DTamam mi Aycemmmmm:D |
YA MİLLET arife günü buluşalım mı ? perşembe günü |
ayşammmmm hadi bi el at şu konuya:) |
Vallahi iyi olur..O gün gidip evde temizlik yapmak zor geliyor:D |
valla arkadaşlar buluşalım bayramın ilk günü bursa yolları taştann alennnle beraber çıkcaz valla baştan bilmiyorum artık yol arkadaşı olmak isteyen varsa buyursunn |
ya vallahi ciddyim bu sefer anadolu yakası yada beşiktaşta buluşalımm:(:(:(:(:( neolurrrrr |
Arkadaşlar bayram öncesi gelmek isteyip te gelemeyen çok kişi olur. Herkes bir yere dağılıyor, günler öncesinden şehir dışına memleketine yada tatile gidenler oluyor , bayram dönüşünün haftasonunu beklemek daha uygun gibi. |
15-25'i arası buluşmayın ben manavgata gitçem, oymapınar barajının deformasyon ölçümlerine :) |
Bu organizasyonu yürekten kutluyorum.. Katılanların hepsine teşekkürler..!! Yanlış anlaşılmasın ben katılmadım. Ama bu tür organizasyonları hep desteklemişimdir.. Rusyadayım şu an.. İstanbula döndüğümde sizler de o zaman bu tür girişimlerde daha da uzmanlaşmış olursunuz ve iyi ve geniş çaplı bir toplantıya ben ve ailem de .çtenlikle katılırız.. Tüm renkdaşlarıma saygı ve sevgiler.. |
arife günü toplanma işine sıcak bakan kaç kişi var ? |
Türkiye`de Saat: 21:30 . |