![]() |
Alıntı:
hanı bılıodun bowlıng yalancı |
tüm istanbuldaki arkadaşlar,bakın sonra vay ben duymadım vay ben görmedim,vay bana kimse haber vermedi demeyin:) |
Evet arkadaşlar katılımınızı bekliyoruz. |
beyler ve bayanlar.gerçekten çok gelmek istiyodm.hatta konuyu görür görmez direk yazdm geliyorm diye ama 1 2 aksilik çıktı.malüm öğrenci adamız:) cumartesi maç war ona para ayırdm bgn kız ark ımla buluştum.paralar suyunu çekti:) ama başka sefere gelmeye çalışıcam.sizlerle buluşmak gerçekten çok istiyorm bu arada bi not düşüyim çok iyi bowling oynarım:) |
Profiloya 5 dk uzaklıktaki dershanedeyim hemde pazar öğlenciyim belki sizin için kırarım bi kaç saatliğine :D |
Hemşommmmmm Geliyo mu Hemmmmmmmmm |
gelecekmiş hemşon da ama biraz gecikebilirmiş |
Arkadaşlar uluşma saatini belirlesek diyorum, yumurta kapıya dayandı gibi birşey. HErkes ona göre planını yapsın. Rütbeli arkadaşlar haydi el atın konuya. |
Geç mi Gelicek Ben Anca Saat 11 Ve 1 arası Orda olabilirim Dershanem var 1 30 da |
Tarih : 11 kasım 2007 Pazar Saat : 13.30 Yer : Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi Aktivite : Bowling - Bilardo - Masa Tenisi - Muhabbet - Tanışma vs. Geleceklerin Listesi: 1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)waitforme 12)woody 13)siyahve beyaz 14)esteLLa 15)bjk_faith 16)muzzyuz 17)kravitz 18)life is bjk |
Türkiye`de Saat: 21:38 . |