![]() |
ben yokum arkadaşlar sizlere iyi eğlenceler. |
çok erken bir saat ama akşama doğru en azından sohbet için aranıza katılmayı düşünüorum.. :) inşallah görüşürüz... |
Alıntı:
hemşom inş. gelicem akşama doğru gelirsem bi ittifak yaparıs kapı komşum :P |
Valla sahemre kardeşim beni listeye eklememiş üzüldüm gönlümü alman icin 1 shandy ismarlaman lazim neyse ben maca gidiyorum sirketteyim kabataşda insallah sivasa güzel bi tarife yapacaz .......... |
Alıntı:
|
Tarih : 11 kasım 2007 Pazar Saat : 13.30 Yer : Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi Aktivite : Bowling - Bilardo - Masa Tenisi - Muhabbet - Tanışma vs. Geleceklerin Listesi: 1)alen 2)gogo 3)KoKTeYL 4)C_hara 5)gogonun arkada$ı 6)aychenin arkadaşı bugcu 7)gizemli 8)petek1903 9)waitforme 10)woody 11)siyahve beyaz 12)esteLLa 13)bjk_faith 14)muzzyuz 15)kravitz 16)life is bjk 17)Sahemre Şu an liste böyle değişikliği olan bildirsin lütfen. |
Arkadaşlar listede adı olmayıpta konuyu gören arkadaşlarımız tereddütsüz katılabilirler. Görüşmek üzere. |
Bende Gelıyorum :) |
Evet Arkadaşlar buluşmamız gerçekleşmiştir. Birlikte yemekler yedik içmekler içtik bowling oynadık. Dedikodular yaptık sohbet muhabbet eğlence harikaydı. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Buluşma ile ilgili resimler arkdaşlar geldikçe koyulacaktır. |
aa nasıl Geçti Görüşme Haber Versene :D |
Türkiye`de Saat: 15:59 . |