![]() |
Benimde işlerim vardı arkdşlar biraz bende geç geldim..ama işim bittiği anda ışınlandım resmen... :) Çok güzel Bi Gündü,Sohbet,muhabbetimiz..Yeter ki gidicem diyin gerisi Kolay :) |
Alıntı:
Bu arada o videodaki müthis oyuncular;Gogo,Sahemre Veee Petek miii???:) Herkese tesekkürler arkadaslar,yine cok güzel bir organizasyon yapmışınız,sizlerin sayesinde cokkk eglendik:) Bu arada yenen kişilerin isimleri nicin açıklanmıyor???:D:D:D |
Alıntı:
|
Biz grup olarak toplamda 412 puan yaptık siz ise grup olarak toplamda 432 puan yaptınız. Gruplarda biz kazandık neden mi siz 5 kişi attınız biz 4 kişi yani yüzde 20 puanı düşmeniz gerek yada biz yüzde 20 miz kadar puan eklememiz gerek kardeşim. Ayrıca teklerde Adminimiz Murat ezici bir üstünlik sağladı Meriç ve Ben 93 puanla 2. liği paylaştık, Gogo 4. oldu Petek ise son sırada yer aldı. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık :) |
Alıntı:
Neyse Emre açıklamış,ilk oynamada hangi grubun 1.oldugunu:D Yani 5 kişiye 4 kişi oynadık ve cok yakın puanla oyunu bitirdik..Bu demek oluyor ki 1.biziz:D |
Resim çekenlerden ses seda yok henüz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Pess pess pess bu kadar da çamura yatılmaz be meriçcim kabul edin siz 1 kişi fazlaydınız ve bizim takımımız 4 kişi olmasına ragmen sizinle aramızda 18 sayı ya var dı ya yoktu.. insan matematik hesabı yapar ortalama yapar yahu...:):) |
Alıntı:
Emre bey kardeşim resimleri anca akşam atabilirim o da türk telekomun azizligine ugramazsam ... |
Bu arada" profilo alışveriş merkezi oyun salonları " yönetiminin konuk severligi için teşekkür etmek lazım :) |
Türkiye`de Saat: 19:20 . |