![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada Meric'in adalatine bakin;:D 1.grup _________ 1.gogo 2.sahemre 3.Ayche 4.gizemli _________ 398 puan 2.grup _________ 1.Meric 2.Murat 3.Petek 4.Zeyno 5.Baris _________ 414 puan |
ya ben bir daha meriçlerle oynanam Gizemli ... ne bunlar yha ben hayatımda böyle çamurluk görmedim yha . Bi yenildik de bi kabul et dimi .. İnsan o zaman tevazu gösterir ama bunlar hep yeniliyorlar bir de üstüne kendileri kazanmış gibi anlatıyorlar .. yani sen sitenin iki büyük yöneticisi bir de kırmızı modu üstüne petek bir de barış eklensin yine de 4 kişiye yenil :)) tabi kabul edilecek şey değil onlarada çok görmemek lazım :):) |
Neyse bir dahakine Meric'i de bizim takıma alırız.Zaten onun da istedigi buydu.Ustalarla aynı karede olmak:D:D:D Degil mi,Aycemmm:D |
Alıntı:
Hay Aklınla bin yaşa kankacım , olmazsa olmazım benim .. hayır bende düşünmüştüm ama sen söyleyince emin oldum demek meriç bizim takımda olmak için çamurluk yapıyo ... iyi de söylemesi yeterli olur du dimi :) |
Bencede evet canımcım ama demek ki,utandı heralde:D (sence meric bizi ne zaman öldürür):D |
hala ayrıntılarla mu uğraşıyorsunuz siz,yok kişi başına düşen ortalama yok gruptaki insan sayısı,üzülmeyin arkadaşlar,siz de kazanırsınız birdahaki sefere:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok yok kıyamazsın sen bize :) ( yahut ben öyle sanıyorum ) |
gizemli senin imzan ne güzelmiş öyle,gerçekleri yansıtıyor:D |
Türkiye`de Saat: 14:47 . |