![]() |
bowling turnuvasına taraftar olalım birbirimizi tanımak sohbet etmek için ve sosyal dayanışma için çok güzel bir öneri ama tepki için lütfen formalı katılalım arkadaşlar hem yönetime hem futbolcularımıza BEŞİKTAŞ taraftarının nasıl bir dayanışma ve arkadaşlık içinde olduğunu ve futbolcu kardeşlerimiz abilerimizinde en az bizim kadar saha içinde dayanışma göstermeleri gerektiğini onlara bir defa daha gösterelim Hepimiz büyük BEŞİKTAŞ için bir şayler yapalım bunun içinde tanışalım kaynaşalım bir birimizden haberdar olalım yardıma muhtaç olan arkadaşlarımıza yardım edelim BEŞİKTAŞIMIZA gönül veripte onu birkez olsun mabetten izleyemeyen çocuklarımıza ulaşalım bunu yapabilmek içinde buyrun pazar günü profiloda bowling oynamak için buluşalım teşekkürler.. kravitz |
1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)waitforme 12)woody 13)siyahve beyaz 14)esteLLa 15)bjk_faith 16)muzzyuz 17)kravitz |
1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)woody 12)siyahve beyaz 13)esteLLa 14)bjk_faith 15)muzzyuz 16)kravitz arkadaslar bir fire verdik : D waitform gelemiyeceğini bildirdi listeden sildim |
bende % 50 gelemeyebilirim |
Alıntı:
|
bakçez:D |
:( benım hafta sonları kursum var olmasa gelirdim bowling için kesin :( çok süper oynayamam ama maksat toplanıp beraber olmak :( inş baska zaman.. |
satışlar başlamış. |
Ben çoğu arkadaşları tanımıyorum ama siyah beyaz polarımla gelir muhabbet ederim BEŞİKTAŞ kardeşliği bu olsa gerek.... Not:Bowling oynamasını bilmem birisinin kafasını yarabilirim.....:hahaha: |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:49 . |