![]() |
Evet arkadaşlar tarihi koysak diyorum 25 Kasım |
Koyun Bakalım :D |
Arkadaslar farkında mızsınz?Yine herzaman toplanan ekip konusuyo burda.Yeni katilan 1 veya 2 kisi var.Biturlu istedigimiz sayiya ulasamadik.Haftaya toplanmayı dusunuyosaniz,maalesef ben yokum.Bu seferde kambersiz olsun.size simdiden iyi eglencelerr... |
olmaz ki kambersiz o zaman öbür hafta |
Arkada$lar bulu$mak istiyorsunuz iyi güzel buna kimsenin bir itirazı yok. Ancak $öyle de bir durum var ki eger her hafta bir bulu$ma yapıcak olursak bu bulu$maların bir anlamı kalmaz. Her seferinde aynı ki$ilerin katılımıyla olucak is deil bu. Biraz bekleyin lütfen. Konu başlığı Yeni organizasyon ne olmalıydı yanılmıyorsam. Yeni organizasyona tarih koymaya daha var bence.. |
bende patronla aynı kanıdayım.. Eger bir buluşma yapılacaksa bunun için biraz daha zaman geçmeli.. |
Forum adına yapabilecek bir kişiye para yollayalım. Tişört bastıralım hem forumun ismi hem de nicklerimizin yazılı olduğu.. bir de o tişörtlerle ver elini İnönü.. |
Güzel diyosun da schwarzer boyle birseyi kimler ister bakmak lazım. Eger talep olursa neden olmasın. |
Bence olur abi neden olmasın sonuçta maça gitmek için buluşulacaksa o tişört işin en kolay tarafı.. Biz Bursa'da Altıparmak da bile yaptırırız:) |
ben İstiyorum. eminim başkaları da ister |
Türkiye`de Saat: 15:02 . |