![]() |
Alıntı:
kardeş ayarlıcaz merak etme senide aramızda görmekten mutluluk duyarız insallah cok güzel bir gün geciricez beşiktaşlı kardeşlerimizle ben 1 hafta önce konu acıcam oradan takip edebilirsin . . . Beşiktaş JK |
evet bayramdan sonra bişeyler yapıcaz bakalım :D |
Ramazan'dan sonra mekanımız olan Kazan biranesine gidelim ne dersiniz ;) |
hertürlü uyarım ama şimdi içeni var içmeyeni var , herkesin gelebileceği bir yer olmalı öle değilmi |
BeşiktaŞ - GaLataSaRay maçı BuLusması OLsun :p |
İnönüdeki Maçlardan Önce Kazanda Gelen arkadaşlarla Forum buluşması yapılıyor zaten . önemli olan Diğer sosyal Aktivitelerde de hep beraber forumca bir buluşma yapmak . . . |
maç buluşması derken zaten maça giden gidiyo evet öncesinde de kazana gidiliyodur...asLında sinema organizasyonu yapıp cıkıştada cafe tarzı bi yere gidip sohbet edebilirz,tabu tavla tarzı oyunlar oynayabiliriz |
Piknİkk dicem ama cok zor:D |
Sinama gündemimizde . İnş . ayarlayabiliriz. |
daha oncede bır cok organızasyon yaptık ama gelen kısıler bellı bulusma oncesı herkes ısım yazdırıp sonradan vazgecınce bu durum bıraz arka planda kaldı |
asLında piknik fikri de süper..hem havalar da buna uygun ama dediğiniz gibi katılımın olması önemli..gerçi sinema ya da herhangi bir organizasyonda katılımın çok olmasına bağlı.. ama gerçekten ayarlanırsa böyle bişey bnm gibi yeni üyeler için sizleri tanımak adınada iyi bi fırsat olur diye düşünüyorum ben =) |
selam arkadaslar kabul edersenız bende programa katılabılırım ???* |
Anlaşılan forum buluşması düzenleme zamanı geldi bu konuyu takip edin arkadaşlar |
anca futbol maçı olur |
ya bu seferki organizasyona gelmek istiyorum inş.futbol basketbol gibi bişi olur...... |
basket maçı kaçmaz bjk efes |
Beyaz show a mail Gönderelim.konuk olarak BJK li bir oyuncu Çağırsın / yada Çağırırsa Forum olarak Gidelim :D |
efes beşiktaş maçı var hem kritik bir maç destek oluruz hemde etkinlik olur.. ya da piknik filan da baya iyi gibi : ) |
Alıntı:
|
o zaman maça gidelim xD zaten şu efese şansımız tutmuyor.. besiktasforum olarak şansı artıralım :P :D |
Alıntı:
|
walla bugünkü havayı görünce piknik fikri hoş geldi kulağıma :D pek yağmur çamur yoktu hani xD |
tamam hakLısın yarında 21 derece ama.. :D ısLak sonucda cimenLer faLan :D |
Halısaha organizasyonundan sonra aslında piknik iyi fikir olabilir.. Havalarda ısınmaya başlarsa uygun bir yer belirleyip sağlam bir organizasyon yapabiliriz. Bayanların gelmesini temenni ederim domatesleri kesecek birileri lazım :) |
Takip Edeceğim Bakalım Güzel Bir Organizasyon Olursa Bende Katılırım ;) |
Alıntı:
burda yollar buz -4 derece:( |
Burada İlkbahar var :) Haberlerde Yarın 20 derece fln diodu ama :D |
Aklıma yeni bir fikir geldi. ((= Eğer uygun görülürse Beşiktaş'ımızın deplasmanda oynadığı bir hafta bir kafeterya ya da benzeri bir mekanda hep birlikte maç seyredilip yanında çeşitli aktiviteler yapılabilir.. ? |
Alıntı:
|
valla konu altında baya bi eskiye kadar indim ama böyle bi öneri göremedim açıkçası.. ((= varsada bn özr diLerim ne diyim yani haha :D:D |
Alıntı:
|
Bunu ben biLemezdim yani.. akLıma geLdi yazdımm :P :D |
vallahi ben bunu chatbox ta da yazmıştım tekrardan yazayım... sizlerden isteğim eğer yapabilirseniz :D geçen seneki kayseri maçı öncesi karşıladığımız gibi meşalelerle takımı karşılamanız... :D organizasyon diye buna derim :D |
Yaaaazz geldiii yönetimden piknik istiyoruz :D:D:D |
Beşiktaşımızla alakalı değil ama forumca İstanbulda yapılacak olan dünya basketbol şampiyonasında milli takımı desteklemek için bir araya gelinmesinin güzel olacağını düşünüyorum.. |
Alıntı:
|
Abi bilet bulmak cok zor ya full ceker her mac . |
Alıntı:
:) :) |
kuzey ıraqa gıdelım kamp ıcın:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:27 . |