![]() |
bende geliyoruuumm bende bendeeee : )) |
Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre 5-veyselyavas1903 6-ufuk ( veyselin arkadaşı ) 7-gogo 8-veysi (gogonun arkadaşı ) 9-varada 10-Esra ( varadanın kızı ) 11-alvaro ( Bülent ) 12-Gizemli 13-EarthQuaker 14-Rusmania 15-Petek :) 16-Kartalkolik19 17-x_dream_boy_x 18-waitforme 19-karelin 20-mylife 21- 22- Not=Liste,katılıma göre güncellenecektir... Not 2 = Arkadaşlar Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar isim yazdırsınlar |
ayşe abla yeri bulamam gibi geliyo bana |
Alıntı:
Canım ben sana telefon numaramı vericem telefonlaşırız .. yer çok yakın zaten meydana .. |
gelsemmi acaba diye düsünüyorum söz vermekte istemiyorum son anda işim cıkarsa |
Yurt dışında olduğum için katılamayacağım istanbul buluşmasına size iyi eğlenceler. |
Alıntı:
Eğer yeri bulmakta zorlanacağını düşünen arkadaşlarımız varsa özel mesajdna yönetici arkadaşlara irtibat numaralarını gönderirlerse, katılımcılarla tek tek ilgilenilir ve yer bulma buluşma gibi konularda yardım alabilirler. Belli bir saate meydanda bir yerde buluşulup mekana geçilebilir. Yalnız mevsim kış olduğunda kapalı mekanda buluşma daha uygun bir çözüm olarak görünmekte. Malum yağmuru var karı var ayazı var soğuğu var. Kimsenin hasta olmasını istemeyiz. |
Alıntı:
|
bendaha yeni üye oLdu artık bir sonrakiş buLuşmya ozmana kadar zati kaynaşırız :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:01 . |