![]() |
bide bunun eski açık bölümü vardı tabii :) |
Onlar pek eglenemediler galiba :D Hic resim cekmemisler :D |
kalbim yeni açıktaydı valla ama eglendik yaa..Beşiktaş tribününde gs'li izlemek gibisi yoktu :P |
çok güzel bi gün geçirdik. beşiktaşımız da bizi utandırmadı.Fotograflar için teşkkürler ayrıca :):) |
http://img214.imageshack.us/img214/8057/cimg1040me0.jpg süpersiniz yaa keske bende sizinle olabilseydim ama seneye full istanbuldayım ......... |
Bir insan bütün fotolarda olduğu gibi mal mı çıkar be:D Bütün arkadaşlara teşekkürler orda bulunan herkesle tanıştığım için bir kere da memnun oldum.. janjanlı cinconları yenmemiz ayrı bir keyif oldu.. Alen teşkkürler fotolar için.. |
arkadaslar super bır gundu gecenın sonuda super bıttı organızasyonda emegı gecen herkese ve bızımle olan butun arkadaslara tesekkurler. bundan sonra daha kalabalık olarak maclarımıza gideriz insallah yeni bir maç organizasyonu istiyoruz :) |
Hepiniz süpersiniz,muhteşemsiniz ! :) |
Güzel bir günden güzel hatıralar olmuş :) |
Ya lenet olsun ya of..:(( beşiktaş aşkına szlerle olamadım.. efes maçındaydım.MAlesef bulşma yerine gelemedim ayrıca yeni açıkta durmuşsunuz sanırım ben dayımın kombinesii aldığpım için Kapalı-Alt taydım..:Dama keşke sizlerle olabilseydim inşallah bir diğer maçta.. |
Türkiye`de Saat: 08:33 . |