![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ne iste nede istet herkes kendini bilirse düzelir ben kör cahil biryim rap im olsa ne olur olmasa ne olur ama hakeden arakadaslar var ama kimse kimseye vermek zorunda degil teklifi bile yanlıss istemeyin vede aglamayın .. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaaaşlaar lüütfeen benim replerimi de unutmayııın .. aaa binlerce mesaj yazdık daha 2 puandayım yav.. ![]()
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #4 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hep söyle dşnydm her 1000 msjda yüjkseliyo die dşnydm bazen de öle glyo die dşnydm yanılıyomuşum herhalde ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hm bide bilgi iin tşkler
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | millet..yanlız bnm merak ettğm bişi var.." puan verrken verdiğmiz puan bizdenmi alıncak ??
__________________ İŞTE BU... BEŞİKTAŞ AŞKI Bİ BAŞKA... Konu Nursaya tarafından (10-12-2008 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alınmıyack ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/forum-duyurulari/54292-forumdaki-reputation-sayginlik-puaniniz/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 09:16 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |