![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi kendi terazine tıkla öğrenirsin
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | onlıne yazısının yanındaki terazıye tıklarsan kac rep mevcut olduğunu öğrenirsin ok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
rockolik_1903 ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | =) bencede
__________________ !!!hiç biri yokken biz vardık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben dert yakındığım bir konu örneğin ben sabahın 4 ünde 5inde siteleri arastırarak forumu bilgilendirme amaçlı konuları bulup cıkartıyorum ve bunları foruma ekliyorum ama ne kimse ziyaret ediyor yada ziyaret edenler emeğe sağlık diyor ama kimse rep vermio peki biz daha napalım emeğe saygı diyenler nedenbir rep vermeyi cok görüyorlar ben cok üzülüyorum bu işe | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hayırlı ve uğurlu olsun hepiimize | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ne iste nede istet herkes kendini bilirse düzelir ben kör cahil biryim rap im olsa ne olur olmasa ne olur ama hakeden arakadaslar var ama kimse kimseye vermek zorunda degil teklifi bile yanlıss istemeyin vede aglamayın .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aaaaaaaaaaa ! Rep isteyen de mi var ?Şimdiye kadar bana kimse rep için pm atmadı... ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/forum-duyurulari/54292-forumdaki-reputation-sayginlik-puaniniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 09:16 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |