![]() |
anen katılıyorum eleştiriler illaki olucaktır ama yapıcı olmakta fayda var ;) saol gökhan.... |
0nLar bizim futbolcularımız hepsi basarı için çalısıyor ii yada kotu performansları var.. hiç birini kotulemeyelım.. |
Karar Besiktasforum.NET yönetimince alınmıştır. Futbolcularımıza veya yönetimimize hakaret niteliğinde mesaj yazan veya konu açan kullanıcılar forumdan uzaklaştırılcaktır. Bilginize.. |
cok iyi bi karar.. daha erkende alinabilirdi:) |
daha onceLerde medya nın takıp ettıgını de gorduk.. ıyı oLmus ßence.. |
Eleştiri Yapılabilir Fakat Eleştiriyi Hakaret Boyutuna çıkarmayınız Bundan Sonra Gerekli Cezalandırma işlemi yapılacaktır |
aynen yav.ezikler forumlarinda baskanimiza tupcu diyor.ayni hassasiyeti yonetim icinde uygulanmalidir |
Dostum onların sitesinde çok saygısız insan var. Zaten kendi futbolcusunu döven veya vs... taraftar topluluğu. Veya, İngilizlerin zaferi ile takımımıza sataşırlar. Biz her zaman saygılı olmayı seviyoruz. Tabi son dönemlerde insanın ister istemez gerildiği konular karşısına çıkabiliyor. |
çok yerinde bir karar. bize de bu yakışır. |
Yenilikler ; * 25.08.2009 Tarihinde Yapılan Beşiktaşforum.NET Yönetim Toplantısında Alınan Karar'a Göre BeşiktaşJK Ve Spor Olayları Dışında Chatbox'da Yapılacak Olan Genel Sohbetler yasaklanmıştır. * Küfür Hakaret Argo vb. Post Atan Kullanıcılarımız 3 ve 7 Gün Arasi Forumdan Uzaklaştırılacaktır. |
Türkiye`de Saat: 15:31 . |