![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahh Be Delgado Seneye Kalabilirsen En iyi Performansını Göstereceğinden Eminim.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kadarmış Delgado işallah gittiğin takımda eski günlerini yakalarsın.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bosver Delgado keyfine bak cak ozaman cak cak ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Offfff ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | En çok bizim içimiz yanıyor... Senden belki de en çok ümitli olan bendim etrafımda herkes laf söylerken ben sonuna kadar seni savundum aldığım bütün formalara senin numaranı bastırdım ben sana çok inandım delgado ama sen kendine inanmadın oynadığın birkaç maç hariç sahada resmen süründün kişiliğinden, karakterinden, Beşiktaşlılığından kimsenin şüphesi yok üzüldüğünü bizde biliyoruz ama işin olan futbol olarak bakarsak her Beşiktaşlı senden çok şeyler bekledi ilk geldiğinde 5milyon şimdiki sözleşmende ise 7milyon Euro ödendi hadi çok şeyide geçtim sivas ve febe maçlarını aldırsaydın şu anda çok farklı konuşuyor olurduk ama sen ne aldığın paraların ne de sana olan sevgilerin karşılığını maalesef veremedin...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |