![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazik oldu , Yedek Kulubesinde Oturmakla Gecti Beşiktaş Kariyer'i böyle olmamaliydi
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | seneye daha iyi olur umarım..daha çok forma şansı bulmasını isterim..eğer kalırsa gönderilmezse :s
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seneye şans verilmeli. Bence hırslı bir oyuncu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence Erkan sans bulursa buyuk futbolcu olur.. Serdar Ozkana verilen sanslar keske Erkan ve Aydina verilseydi cok daha guzel olurdu.. Gelecek sezon ilk yollanacak adam kesinlikle Serdar Ozkan olmali!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence futbolcuya şans verilmez şansını kendisi yaratır denizli aldı demekki bişey göremediki oynatmadı.. Ekrem'i hiç düşünmüyordum ama inanılmaz bir performans sergiledi ve formayı aldı dedi denizli hatırlıyorsanız demek istediğim en azından ekrem kadar sıksaydı mutlaka şans bulurdu. Ernst devre arasında geldi resmen kurtarıcı oldu hem yabancı hem ilk kez çıkmış vs vs yusuf da aynı şekilde devre arasında geldi yaşlı vs vs bence eğer büyük hedefler koyuyorsak bunlar (şampiyonluk, şanpiyonlar ligi...) erkan gibi futbolcular olmaz.. yolun açık olsun gittiğin takımda oynarsan inş
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | denizli maçına serdarın yerine oynamalı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |