![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 7'den aşağısı kurtarmaz, veren olursa satılabilir, bi sakıncası yok bence...Veren olmazsa da kalsın takımda, mutluymuş madem Beşiktaş'ta, seneye daha iyi oynar belki taliplerinin olmadığını görünce... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bobo satilamaz boboyu sattinmi seneye sampiyonlar liginde sifir cekeriz...nobre mi oynayacak sampiyonlar liginde Allah korusun aslinda nobreyi verelim 4 milyona zaten bir ise yaradigi yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | beşiktaşın futbolcusuna karşı biraz daha saygılı olursan sevinirim bi işe yaradığı yokmuş şampiyonlukta en önemli etkenlerden biri nobre lafınızı bir tartın her bir gol her bir koşu önemli beşiktaş takımındaki bütün oyucular çok önemli nobreye daha laf sölemeyin yeter artık adam ne yapsa yaranamıyor ne kadar nankörsünüz yaa
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Abi özür dilerm ama sen bu durumda bunu diyebiliyosan hiç kusura bakmıycaksın ancak bi futbol cahili bu tarz bi cümle kurabilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbolun " f " sinden haberin yok bari sus . Çıkar gözündeki at gözlüğünü hakkı haklıya teslim et sayın abim . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya hayretler içerisinde kalıyorum,Boboya 4 vermişlerde bizimkiler 6 istemiş,o 6 yı isteyen adama sormak lazım senin hiç mi piyasadan haberin yok be kardeşim,bırak Bobo yu sen türkiyeden 2.ligden bir adamı alamıyorsun ki 4 milyona? sana kaç para cekdiler mehmet topuz için ,sen şimdi 6 verseler vereceksin öyle mi? bıorakın kardeşim bu kafayla takım filan yönetilmez.ben yine iyimser olarak kalıp bu haberin bomba oldugunu astarı aslı olmadıgını düşünmek istiyorum, herkese saygılar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | nobreye 4 milyon veren varsa hemen şu saniye gitsin
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |