![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya beyler Yusuf ile Uzulmezi sirf giciklik icin cagriyor zaten. Adamlarin yasi 35 olmus, belkide son milli maclari olacak. Gokhan Zanida cagirmaz bu adam ama elinde baska alternatif yok o yuzden mecburen aliyor milli takima !!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | hareketli çevik bir defans lazım deniyor sürekli toraman alınmıyor beklerde sorun var deniliyor ekrem alınmıyor hava toplarında etkili forvet lazım deniyor nobre alınmıyor futbolun gerçeklerini inkar ediyor artık fatih terim sakatlık falan olduğuna inanmıyorum ben takımlarında oynamayan oyuncuları sürekli çağırıyor sakatlıktan yeni çıktı form tutamaz flan bu yalandan bi bahane sadece. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla son yıllarda ilk kez bu kadar çok topçu verdik.Şampiyon olduk ama nafile.Bu kadroya Toraman çağrılmalı. Kaç maçtır top yüzü görmeyen Kazım seçiliyorsa,Ekrem Dağ'ı da düşünmelidir,Fatih Hoca.Çağıracağını da sanmıyorum. Ekrem,Avusturya Milli takımında oynayacaktır.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kazım ın yerine Mehmet Topuzu çağırmalıydı+Sercanın yerine Nobre çağrılmalıydı Sercan bugüne kadar ne yaptı Trim efendi.Hamit nerrde??Yıldıray nerdee??Sabrinin ne işi ne Milli takımda??Bırak bu işi sen bırak bırakk...!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gandalfzeze tarafından (01-06-2009 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fatih terim egosu çok fazla olan biri dediğinde geri dönmeyecek ve toramanı bir daha milli takıma çağırmayacaktır.biraz takımcılık yaptığını düşünüyorum mesela sabri son derece kötü bir sezon geçirdi ve hala milli takıma çağırılıyorsa eski futbolcusu olduğu içindir...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu kazim kazimin milli takimda ne isi var adam fb de bile oynatilmiyor fatih terim iyce kafayi siyirdi artik
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |