![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sergende bana objectif desinler diye Besiktasa salliyor. Yildirim Demiroren beni takimdan yolladi diye Besiktasa salliyor. Sergen hicbir zaman Nouma gibi, Toraman gibi gercek bir Besiktasli olmadi!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sergen oynarken kendiasine futbolu bırakınca ne yapacağını sorduklarında "erman toroğlu gibi kabzımal bu işi yapıyorsa ben haydi haydi yaparım" demişti. sanırım birebir örnek alıyor kendisini, yalan atmıyormuş. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kamuoyu,medya,ve çevremizdeki bütün arkadaşlarımızı ağzında hep bu laflar var"FB-GS" KÖTÜ OLDUĞU İÇİN ŞAMPİYON OLDUNUZ.Kardeşim zaten bütün takımlar iyi olsa futbolda ligde şampiyon kim olacak?birileri kötü olacak şampiyon takım çıkacak,FB-GS olduğu zamanlardada biz ve diğerleri kötüydü o zaman!!!!Beylerr çekemediğiniz şey makara geçtiğiniz BJK ligin ilk yarısını altıncı birip sezon sonu şampiyon olması bunu türkiye liglerinde ikinci defa yapan takım yine Beşiktaş,ilkide 1981-1982 sezonunda iki puanlı sistemde yedinci sırada iken Bjk 22 puanla sezon sonu 44 puanla şampiyon oluyor o zaman lider olan FB sezonu dördüncü bitiriyor.Piyasada güzel meyveli sodalar var alın soğuk soğuk için.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen arkadaşım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu sene Sergen ne yapmaya çalıştı anlamadım, senin Beşiktaşlı olduğunu herkez biliyor, bunu saklamaya çalışman niye, Beşiktaş'ı hep kötüleyince Fb'liler veya Gs'liler seni daha çok sevecek, bunu mu istiyorsun acaba...Takım şampiyon olmuş, adam gibi kutlar insan bi, hemen Ş.Liginde bu takım oynayamaz, fark yer vs. vs. diyor, sanki biz bunları bilmiyoruz yaa...Dobradır, bazen güzel yorumlar yapar diye seviyordum ama iyice ipleri kaçırdı elinden... Hea bu arada bide Yusuf'tan gidip özür dilesin ilk önce, adam geldiğinde ne demişti unutmadık... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |