![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya Sinan engini menejer yapsinlar yada boyle yapmasinlar sonucta orda bir menejer var boyle yaparak ALi Gultiken'inde moralini bozuyorlar ha piskolojik olarak motive etsin diye yapiyorlarsa o zaman aciklasinlar Sinan Engin bundan boyle takimin Piskologu diye | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bende Ali gültiken den çok başarılı icraatlar bekliyordum ama maleef çok pasif kaldı. gerçekten de sinan engin dönemindeki takımı sırtlama, maça motive etme, basın diyalogları vb. şeyleri arar olduk.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
demek istediğim sinan enginle ali gültikeni kıyaslamak bile mantıksız.!! ali gültike in yetkileri kısıtlı ve bütün iyiniyetiyle nasıl çalıştıgı da görülüyor. birde su var!! ali gültiken sinan engin kadar yalaka değil ki, herkesin gözüne sempatik ve hoş gözüksün ...!!!! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sinan Engin'in baskasinin isine karismasi hic hos degil, ama Ali Gultiken de bence bizde menajerlik yapacak kapasitede degil. Aslinda Sinan Engin bu isi ondan daha iyi yapar.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sinana engin sezon başında göreve getirilseydi çok sevinirdim,şimdi de futbolcularla içli dışlı olması iyi belki ama etik değil,kendimi ali gültikenin yerine koyuyorum,ee ben neciyim o zaman bu takımda derdim kendi kendime | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence sinan engin ayıp etmiş | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ali gültiken bu takımın en büyük efsanelerinden biridir,ve bana kalırsa futbolcu olarakta,adam olarakta 10 tane sinan engine der.Sinan'ı son yaptığı olaylardan dolayı sevmiyorum ama bu takıma onun tarzında bir menejer lazım doğrusu.Ali gültiken çok yumuşak,böyle devam ederse pek kalamaz gibi o görevde...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |