![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu teklifin yapıldığını hiç sanmıyorum. 6 milyon verseler bizimkiler gözü kapalı satar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bobonun şampiyonluk kutlamalarında bile ne kadar düşünceli olduğunu farkeden var mı o da gitmek istiyour iyi paraya gönderilsin onun için de yararlı olucak bizim için de
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kati süretle satilmamasi lazim, onun kadar genc ve kaliteli oyuncuyu 15 milyondan asaga bulunmaz. Degerini bilmeyenler var aramizda. Nobreyi satin, Figer zaten YD`ni kaziklamaya calisacak. Vedad Ibisevic veya Edin Dzeko yu alin eger sampiyonlar Liginde is görmek istiyorsak.
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 8 milyon € + %50 işi iyidir, eğer bu teklifi kabul ederlerse gönderilebilir bence...Yanaşmazlarsa da satmayız, illa satacağız diye bir şey de yok sonuçta, yönetim bu konuda taviz vermez umarım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kuranyi ismi geçiyor... çok iyi futbolcudur ama ben tipinden dolayı fln çok sevmiyorum ama gelirsede bağrımıza basarız bobo dan iyi diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 6 milyon cok iyi bir teklif...gitmekte istiyo gibi zaten...satilsin derim...hem sampiyonluktan sonra yabanci kontenjani ne kadar acilirsa o kadar iyi...icime umut doguyor ki süper transfer yapariz...baskan hayatinin en mutlu anlarini yasadi...saglam transferler yapar...mesela zapo, cisse ve bobo nun gittini düsünürsek...3 yeni yabanci gelir..ve gelecekler bu gidenlerden cok daha kaliteli olacaktir...bana kalirsa delgadoda gitmeli ama kalacak gibi...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |