![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk yarı bittiğin de 6. sıradaydık ordan gelip 5 rakibi geçmenin ne kadar zor olduğunu neden kimse ilk sırada söylemiyor !
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen arkadaşım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu sene Sergen ne yapmaya çalıştı anlamadım, senin Beşiktaşlı olduğunu herkez biliyor, bunu saklamaya çalışman niye, Beşiktaş'ı hep kötüleyince Fb'liler veya Gs'liler seni daha çok sevecek, bunu mu istiyorsun acaba...Takım şampiyon olmuş, adam gibi kutlar insan bi, hemen Ş.Liginde bu takım oynayamaz, fark yer vs. vs. diyor, sanki biz bunları bilmiyoruz yaa...Dobradır, bazen güzel yorumlar yapar diye seviyordum ama iyice ipleri kaçırdı elinden... Hea bu arada bide Yusuf'tan gidip özür dilesin ilk önce, adam geldiğinde ne demişti unutmadık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa bunlar boş işlerr sergen bu sene beşiktaşın yardımcı antrenörlüğüne yada bana kalırsa oyuncu seçiminde yardımcı olarak alınmalı takıma yaptığı kamuoyu işte beşiktaşlı bak şampion oldu hemen neler diyor demesin diye diyor koca sene eleştirdi laflarını yutup temiz bir tebrik edemezdi hak verin normal bunlar diye düşünüyorum ama ağır konuştuysa ayrı tabi sergenin futbolcu alımında oyuncu izlemesilazım çok iyi oyuncular bulucağına inanıyorum beşiktaş adına
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu sözleri söylerken Sergen 'in iki üç kere düşünmesi lazım .Bu kulüpte ilerde yardımcı antrenör olucak ya da başka görevlere gelicek, geldiğinde taraftarlar bu sözlerin hesabını sorar !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ozaman geçmiş senelerdede biz kötüydük onlar şampiyon olduİ ![]() ![]() böle adamların beşiktaşımızla adının anılmasına sinir oluyorum geçmiş zamanlarda bizim puanlarımızı çalmalarını kimse konuşmuyor böle insanlar beşiktaşlı gibi görünüp kulübü batırmaya çalışırlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sergen eskiden beri kil herifin teki
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |