![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | neyi unuttuk kardeşim yaa hatalar yapıldı sizin gibiler hep gündeme getirin tamam mı başarımızı bile tattırmıyosunuz rahat rahat yaa durun azck daha dün şampiyon oldukk bu yönetim istesende istemesende kalıcak doğru işler yapmaya başladılar alkışlayın birazda daha doğru işler yapsınlar köstek olmayın tamam bende biliyorum hataları ama böyle yaparsa herkes beşiktaş yönetimi başarı sağlayamaz destek olun biraz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ama 6 yılda bu dedıklerın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Her sene şampiyon olsak yine mutlu olmazsınız ki kardeşim ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolpa gibi duruyor...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Tello 7m pound almalı bu donbili 2.4 m eur alıyosa.Tello takımı şampiyon yaptı 900bin dolar alıyo. Sakatlanınca şampiyon olduğumuz adamlar takımın en çok kazananları.Tabi başta böyle başkan olursa bizden bir cacık olmaz.Nobreyle seneye 61 puan fln alırız anca.20 puan fark yeriz.CLde puan alamayız.Bu adamın zaten bi tane CL golü yok.Bobo 4 maçta onun 30 maçtaki golünü attı.Finali aldı tek başına.Nobre nin aldırdığı bir maç söyleyin yaa. 18 içinde kaleyi zor bulan adama yılda 2.4 m eur ohaaaaaaaaaaa!!!!!!! Şimdiden kombine alma fikrinden vazgeçtim.Yazıklar olsun.Sanki babasının parasını veriyorlar adama. Göreceğiz seneye bu adam 2.4 m euroluk ne yapacak.3.5 m eur versek Henry i alırız gözümüz 2-3 sene gerçek goller görür. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |