![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında 12 Eylül Cumartesi günü yapılacak sezonun ilk lig derbisini hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Alper Ulusoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Özür diliyorum modlarım ama artık dayanamıyorum. Allah belanı versin TFF. Bu kadarda olamaz artık her derbiye bizi yakan hakemleri veriyorlar. Yeter TFF yeter! Fenerin ve gesenin uşaklığını yapmayı bırak artık. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Lig Tv De Hakem Hatalarını Gösterdii Beşiktaşa Tam 10 posijyon sayabildimm penaltıı vermemişlerr
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım RENKLI Davranmaz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öle bi ihtimal yok bnce..renkli insanlar bzm hakemlerimiz ![]() ama samet abiye katılıorum kapatamıcaklar yolumusu..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |