![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nokta
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Herkes hakkını almalıdır.Yönetimde verecektir.Yoksa,sorunlar çıkabilir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgadonun 2.4 milyon € alıp yattığı bir ortamda handi takım içi dengelerden söz edilebilirki.. Tello ya gelince bende delgadodan daha fazlasını hak eden biri kesinlikle ama vakti geldiğinde telloda hak ettiği ücreti alacaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nobrenin bu rakamı alacağına hala inanamıyorum, bırakın almasını teklif etmesine bile şaşırıyorum ama bu miktarın içinde kesinlikle figer denilen yasal dolandırıcıya verilen para da mevcuttur, eğer böyleyse yönetim bunu niye saklama gereği duyuyor anlayamıyorum, sonuçta takım içerisinde bir oyuncu pekala rahatlıkla nobre'nin alacağı bu ücreti öğrenebilir, umarım ileride büyük sorun olmaz, sonuçta bunu gören en uyumlu oyuncu bile eğer takıma katkı sağlıyorsa ücretinin artması konusunda istekli olacaktır, ve haklıdır da, fb yönetim aptallıklarını umarım yapmaya başlamayız ve figer denilen şu dolandırıcıyı da türk yönrticiler ne zman başlarından defetmeyi düşünüyor acaba... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaparlar elbet. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |