![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aman serhat git avrupada oyna futbolunu kardesim sen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burdan anlamışındır tepki alıp almayacağını... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bana kalırsa ucuza hallederse iyi bir yedek olabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aman Allah korusun
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar, ben Serhat Akin'in ailesini yakinimda oturduklari icin az cok taniyorum... Enistesi ile beraber top oynadim ve bütün ailesi koyu Besiktas'li! Enistesi Serhatin Besiktas'a gelmek istedigini söyledi bana, umarim yararli olur... Eskiden Febe de oynamis olmasi beni de rahatsiz ediyo, ama Yusuf faktörünü unutmamak gerekiyo! Ben Yusuf gelirken demistim, Fenerin artiklarini topluyoruz takima diye, ama ne kadar yararli oldugunu herkes gördü... Serhat iyi oyuncu ve sag kanatta iyi isler yapabilir... Hayirlisi! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |