![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlı olsun...mustafa denizli kupalara koştur bizi ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu senede başarılı olursak seneye bir yıl daha uzatırız önemli olan anlaşmaları bu iyi haber
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | biliyorduk zaten bir yere gitmeyeceğini ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! Konu the_pentagram tarafından (05-06-2009 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı olsun...2 kupayı da almış bir hocanın gönderilmesi sözkonusu bile olamazdı zaten, anca hoca bırakmak isterdi, o da zordu, hoca kendini Türkiye'de tekrardan kanıtlamıştı çünkü, şimdi sırada Avrupa var, geçmişteki kötü izlerini silmek isteyecektir muhakkak... Açıkçası fazla güvenmiyorum Denizli'ye bu konuda, Ligde yine bizi şampiyon yapabilir, ondan kuşkum yok ama Avrupa'da başarıyı Denizli'ylen yakalayamayız gibime geliyor, umarım yanılırım, Denizli hem Türiye'de hem de Avrupa'da coşturur bizi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine ßa$arıLı oLacaqımıza inanıYorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa hoca hep bir yıllık sözleşme imzalıyormuş, böyle bir prensibi varmış diye duymuştum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |