![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla bnce boşuna tartışıyorsunuz eğer denizli nobreye kalsın demişse ve takımda istediyse bir bildiği vardır heralde ondan yararlanıcaktır sonradan pişman alucağımız sözler söylemeyelim sonra burda haklı çıkmak önemli değil ama insan ister istemez sinirleniyor canını dişine taktı ayıp verdiği emeğe saygısızlık yapılıyor bobo gol attı ama koşmadı arkadaş bu beni daha çok rahatsz ediyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ya arkadasim kusura bakmayin ama gol atamiyor ama kosuyor muhabbetinizede hasta olmaya basladim ekremde kosuyor holoskoda kosuyor aldiklari paralar belli nobre bu adamlarin ikisi kadar bile kaliteli degil futbolcu olarak birakin bazi seyleri bende nobre gitsin demiyorum yanlis anlasilmasin kalmasindan yanayim kaldiki klubun muhasebeciside degilim aldigi parayi hesaplayacak ama goz var nizam var baros 20 gol ati 1.900 aliyor nobre 3 sezonda 20 gol atti 2.3 para veriliyor neresinden baksan celiski var bu iste 1.1 milyon dolar aliyordu besiktastan dikkatinizi cekerim 2.3 milyon euroya cikartiliyor parasi bukadarmi zam olur yuzde yuzelli zam nerdeyse ayrica euro ile dolar arasindaki yaklasik 600 liralik farkida unutmayalim 3 sene icin 14.5 milyon tl edecek adam diyorsaniz nobre ben sizin hepinizin alnindan opuyor eyvallah diyorum dahada agzimi acmicam ama bunun derdini tellonun holoskonun sivokun sozlesmeleri bittiginde ne demek oldugunu nasil bir dert yarattigini hep beraber gorecegiz isin aksi ustelik bu dertleri buldugu 10 posizyonun cani ciksa 2 3 unu atabilen isi gucu pres yapmak olan adam eksiltemeyen ceza sahasi disindan 5 sezondur 1 golu olan bir adam icin cekecegiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (05-06-2009 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |