![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rakipler yurt dışında harıl harıl çalışırken biz istanbulda tatil yaptık. Hazırlık kampını Ümraniye de idi. Doğru düzgün hazırlık maçları yapılmadı. Mustafa Denizlinin bir bildiği vardır dedim ama anlamadığım nokta şu; futbolda temel bir prensip vardır. Hazırlık devresini iyi geçirmeyen oyuncular uzun bir süre çok faydalı olamaz. Nihat 1 sene top oynamadı. Birde hazırlık devresi geçirmedi ama Mustafa Denizli ilk 11 oynata oynata Nihat'ı taraftarın önüne attı. Beşiktaş'ta hazırlık devresi geçirmeyen 5 oyuncu dün ilk 11 de idi. Ya mUstafa Denizli kendisini hala İranda sanıyor yada futbolu unutmaya başlamış, yada kendisini kovdurmaya çalışıyor. Madem oyuncuları kazanmak istiyorsun hafta içine hazırlık maçı al, lig maçları oyuncu kazanma yer değil. Mustafa Denizlinin kaprisleri ve aptallıklarından dolayı 9 puan kaybettik. G.Antep maçında sahanın en iyisini oyundan alıyor. Saçma bir mazeret uyduruyor. Birileri mustafa Denizliyi sert şekilde uyarmalı. İstemiyorsa defolup gitsin, kalmak istiyorsa da ona göre davransın. ilk 5 hafta 9 puan kaybı yeter. ilk 6 hafta da nu 11 yada 12 olmamalı. Olursa Mustafa Denizli'ye teşekkür edip yollar ayrılmalı(Ekibi değil). | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Biz boşuna konuşuyoruz.. Geçen sezon da hep söylüyordum.. Mustafa Hocayı şahsen tanımış ve bir dönem verdiği derslere katılmış birisi olarak söylüyorum.. Dünyada görebileceğiniz en inatçı ve dik kafalı(kötü anlamda sölemiyorum karakteri böyle) insanlardan biridir.. Her zaman kendi düşüncesinde ısrar eden bu anlamda değişime son derece kapalı bir insan.. Mantığından çok hisleriyle hareket eden ve bunu da açıklayamayn bir teknik direktör.. Geçen sene defalarca gördük.. Şimdiden söylüyorum eğer bu satırları okumuyorsa bu kadar eleştiriye rağmen yine kimsenin tahmin edmeyeceği bir şekilde salı günü de Gsaray kadrosunu sahaya sürerse kimse şaşırmasın.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen abi bende senin son cümlende dediğin gibi salı aksamı da buna benzer bir kadro ile çıkacağına inanıyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |