![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biri ne kendisi ne de yöneticileri işi bilir diğeri hem kendi işi bilir hem yöneticileri fark bu...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık Yazık .. Beşiktaş Başkanına Yakışmayacak Hareketler.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | adam gülüyor arkadaşlar ne olmuşki ben anlamadım! Adnan polatın tipinden daha iyi bence, en azından beşiktaş taraftarı yani. atkı yeter.
__________________ Cool! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ben adamligini burda tartisamam , o derece sanirim aramizda kimse onu tanimiyor. ama burda demirörene karsi yapilan yorumlar sadece bu resimden yola cikarak yapilan yorumlar degil tabikide, ama bu görüntüler hele hele gs deplasmaninda Besiktas kulubu baskanina yakismayacak görüntülerdir. sen 106 yillik koskoca bir cinarin baskanisin, her hareketine dikkat etmen gerek. süleyman seba yi hic böyle gördünüzmü? göremezsiniz......sebanin bi durusu vardiki, saygi duymamak mümkün degildi, yigit,mert, babacan bi durus. gören bilioduki karsindaki insan cok degerli ve cok saygin. serdar bilgilide de bunu görüyorduk. BU baskan Besiktasimiza ya-kis-mi-yor....... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |