![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkandayız başkan ![]()
__________________ iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim! Konu ÖLÜMÜNEBJK tarafından (06-06-2009 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başkan'dan inciler... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Mehmet Topuz'un arkasında durması, kararlılığı ve net ifadeleri güzel. Ancak üslup yanlış yine yanlış. Biz taraftarlar böyle konuşabiliriz ancak Yıldırım Demirören'in konumu buna müsait değil. Biz Süleyman Seba'yla büyüdük, ister istemez onun duruşunu arıyoruz, özlüyoruz. Beşiktaş başkanının bir ağırlığı vardır ve taraftar ağzıyla konuşamaz. Şahsen rahatsız oldum..
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | beşiktaşta oynamak istiyorum diyen ve beşiktaşlıyım diyen futbolcuyu hala kendi takımına almaya uğraşmak ezikliktir.çok doğru bi laf bu. esas ben bu eleştiren arkadaşlara soruyorum. kalkıp x bir futbolcunun peşinde olsa ve adam fenerliyim ben orda oynamak istiyorum dese biz hala peşinden koşarmıydık ? aradaki farkı bilmem anlatabiliyormuym. ve bunlar üzerine tekrar düşünün adam ezik dediyse yanlış bişeymi demiş ?
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Evet bu yaptıkları ezikliktir. Başkanından yöneticisine taraftarına kadar ezik bir camiadır fb. Gündemi değiştirmek için her türlü şaklabanlığı yapabilirler. Bunu bende söylerim sende söylersin. Başkan da söyleyebilir ama ev sohbetinde.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |