![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Teknik direktörü Mustafa Denizli yarın gece oynanacak olan Manchester United maçı öncesinde Nevzat Demir Tesisleri`nde bir basın toplantısı düzenledi. İşte Mustafa Denizli`nin yapmış olduğu açıklama : "Manchaster şuanda Barcelonayla birlikte dünyanın en iyisi. Son iki senede yaptıkları ortada. Manchaster`dan alınacak her puan bizim hanemize artı olarak yazılacaktır. Bu 3 puan olduğu taktirde de gruptan çıkmak için çok büyük avantaj olacaktır. Beşiktaş futbolcularının düşüncelerini, yapabileceklerini ben biliyorum. Ama gayet tabii Manchaster Avrupa`da dikkat edilmesi gereken takımlardan biridir. Her ekip sahasında oynayacağı maçta 3 puanı düşünür. Çalışmalarımızı bu yönde. Beşiktaş taraftarı, oyuna başlayacak ve devam edecek oyuncularınından oyunun her anında bunu görecektir. Manchaster ligde çizgisini yukarıya çevirmiş durumda. Son iki maçında önemli rakiplerini yendiler ve bunu iyi futbolla yaptılar. Arsenal ve Tottenham maçlarını kazanmaları grafiğinin ne denli iyi olduğunu gösteriyor." Hakkında çıkan haberler ve eleştirilere de değinen Denizli, "Bazı gazeteler ne amaçlı yazıyor bilemem. Bu camiaya girdiğimden itibaren bildiğim tek şey herşeyimi verdiğimdir. Ne yömnetimle ne futbolcularla sorunum olamaz. Bunu yazarlerken birşeyi unutmamaları gerektiğini hatırlatıyorum; ben hiçbir mücadeleden yılmadım. Zorluklar yaşadım ama başarmanın keyfini daha büyük bir şekilde yaşadım. Bu camianın teknik sorumlusu ve aynı zamanda taraftarı olan biriyim. İnsanların kafasını bazı asılsız haberlerle karıştırmak insanlara ne kazandırır bilmiyorum. Görev yaptığım tüm camialar benim için kutsaldır. Ayrılırsam sıkıntısını nasıl yaşarım diye düşünmedim. Görev sürem boyunca herşeyimi ortaya koyarım" diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |