![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok ii etti..aldı sanırım cevabını şimdi..bu adam bitek CL'de müthiş oynyr.hiç mi izlemdi acb...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... Konu mezarkabuL tarafından (15-09-2009 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hala Bobo'yu savunanaları anlayamıyorum, yahu görmüyor musunuz bu adam artık bitmiş, Beşiktaş'ta oynamak istemiyor, Gayse maçında ruhsuz ruhsuz dolaştı, maçla ilgisi yoktu adamın, derbi maçta böyle yaparsa, ohooo!..O kadar teklif aldıktan sonra bize bi yararı olmayacağını söylemiştim zaten, elden çıkarıp bi golcü alamadık, şimdi kafamızı duvarlara vururuz işte... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kardes adam oynamak istio oynatırmıolar nedn lig macında oyunu aldıda bugun 11i gectim 18de bile yok...adamı göndericekler bugun oynasydı kim alıcaktı onu yönetim cok cakal bunun rezilligini cekıoruz yazıklar olsun be
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu savunmuorum şahsen ama bu adam CL de kendini gstermek için coşuyor normalde oynamıor senelerdir yaşıoruz bunu...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |