![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ooffff ![]() kora kor dişe diş oynadın be kartalımmm ama olmadı işte napalım nasip değilmiş helal çocuklar hepinize | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper oynadık , Tek Eksiğimiz Gol'dü.. Golcülerimizi iyi kullanamadık. Gol yapamadık ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kim nederse desin nihatin varligi bu takimi katletti.bu benim düsüncem.simdiye dek devamli oynatildi hic haketmedigi halde,ayrica kendini takimin en iyisi enbüyügü olarak gösterdi,oyun icinde hertopun ona atilmasini istedi bunun neticesinde butakimin dengesi bozuldu,gecen sezonki ahenki gitti.elbette baskanimizin topuz olayiyla baslayan ve transfer konusunda sacma sacma is yapmasi tuz biber oldu buise,ve enönemlisi sayin denizlinin maceraya atilma hayalleride etkiledi.bunun sonucunda bu takimi maalesef elbirligiyle mahfetti büyüklerimiz. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maç boyunca hiç atak yapamadık,sadece defans ve kaleci çok iyi oynadı.... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ferrari ernst s.özkan nobre çok iyilerdi h.arıkan da şu topu oyuna sokma dışında kötü sayılmazdı holosko tabata gerçekten çok etkisizdi ekrem dağ da vasat düzeyde oynadı ama onu suçlayamayız onun bölgesi değil. Beraberlik hakkımızdı yapacak bişe yok moral bozmadan toparlanmamız lazım artık kötü futbol oynamıyoruz şu şanssızlıığı üstümüzden hemen atarsak kendimize geliriz. | ||
| | |
| | #7 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes dediği gibi değişik bir fikrim yok.Ernst,sivok,ferrari,s.özkan iyi oynadılar.Man.utd'nin beklediginden daha iyi çıktık sahaya.S.özkan'ın çıktıgına şaşırdım baya.Oynayan isimler çıkıyor bu takıma has birşey sanırım.Tello ile başlamak bana kalsa daha mantıklı olurdu.Forvetteki eksiklik bir kez daha belli oldu.Nobre yavaş kaldı United savunmasına göre.Üzülmez'in daha önceki konusmalarında ki sözlerini doğrular gibiydi.Bu adam 2 sene daha oynar ve oynar yani.Tabata etkisiz kaldı çünkü pas çıkartacagı adam yoktu.Bence çok iyi bir direnç gösterdik.Beklediklerinden daha mükemmeldik.Beraberlik gruptan çıkmamıza yardım edecekti.Ama olmadı.Takım üstüne birkaç şey koyarsa Cska ve Wolfsburg'u içerde rahat alır.Deplasmanda Almanya zor olabilir belki ancak Cskayı mağlubiyete uğratabiliriz. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 puanı haketmiştik ! ... İyi oynadık iyi ders verdik ama olmadı.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gol atsak gerisi gelecek gibiydi.acil gol atmamız lazım.gol atsak zaten kolay kolay yemeyiz.bir söz de ibrahim kaşa.evladım karşındaki nani,dünya starı.o kadar kolay top aldırırsan atar veya attırır.savunma yapamazsın bunlara manu bence çok iyi oynadı.biz de fena değildik ve en azından berabere bitmeliydi bu maç
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence gayet iyi oynadık en kötü 1 puan hakkımızdı :S Beşiktaşımızı kutluyorum mücadelesinden dolayı eğer diğer maclarda da böyle oynarsak gruptan cıkabiliriz | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |