|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
17-09-2009, 03:45 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 56 |
Lige kabus gibi başlayan Beşiktaş’a, Manchester United karşılaşmasında kimse şans vermiyordu... Ancak Kara Kartallar, İnönü Stadı’nda taraftarı ile bütünleşti ve büyük bir mücadele sergiledi. Ortaya konan güzel futbol, dünya devi karşısında puan almaya yetmese de, Siyah-Beyazlı taraftarlar İnönü Stadı’ndan mutlu ayrıldı ve geleceğe umutla bakmaya başladı. ‘Böyle taraftar nasip olmaz’ Yenilgiden dolayı çok üzgün olduğunu belirten Denizli, “Maç sonunda soyunma odasında kimsenin ağzını bıçak açmadı. Tüm gözler doluydu. Bu yenilgiyi haketmeyen oyuncularımı ne kadar övsem azdır. Ancak bu maç, bizim için dönüm noktası olacak. Üzerinde konuştuğumuz, özlemini çektiğimiz Beşiktaş bu... Şimdi bu futbolu, Süper Lig’e yansıtacağız” diye konuştu. “Böyle bir seyirci kitlesine sahip olmak, başka bir takıma nasip olmaz” diyen tecrübeli çalıştırıcı, Kayserispor maçıyla birlikte yükselişe geçeceklerini ve ligde de iddialı bir konuma geleceklerini dile getirdi. Orhan Yıldırım | ||
|
17-09-2009, 04:01 | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | Kayseri maçı bizim için bir çıkış maçı olacak inş. Taraftar olarak desteğimiz tam | ||
17-09-2009, 05:27 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Daha Önceki Maçlar Sezon değilmiydi Açıklamalara bak yahu şaka gibi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
17-09-2009, 07:43 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | atti alan üsküdari gecti nerdeyse biz lige yenimi baslicaz, hadi bakalim bu hafta gol atma becerisi gösterebilecekmiyiz
__________________ | ||
17-09-2009, 10:07 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | aslına bakarsanız aklıma manu maçındaki taraftarın her inönü deplasmanına gelen takımlar karşısında yaratabiliriz istersek biraz fazla efor sarfetmiş oluruz ancak takımımız içerde hayatta maç kaybetmez diye düşünüyorum takım kayseri maçında bol gollü bir dönüş yapacaktır
__________________ | ||
17-09-2009, 12:37 | #8 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | besiktasim donecek adim gibi biliyorum ilk yari bitene kadarda puan farkinin cok az birsey olacagina inaniyorum kaldiki 4 veya 5 puana bile indirsek bize yetecegini dusunuyorum takimimiz artik formunu bulmali bukadar zaman ve mac bence yeter ve ben iyiye dogru bir yukselis goruyorum gs macindada manu macindada iyi olan taraf bizdik futbol olarak illaki bu skorlarada yansimaya baslayacaktir zamanla
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
17-09-2009, 13:38 | #10 | ||
Ölüme Kadar Besiktas Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 16 | gecen sezonda fark yemisdik... Biz sonuna kadar inanacagiz ve desteklicegiz... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |