![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aurelio'nun topla çalışmalar başlayabilmesi 2 ayı bulacaktır sakatlığından dolayı, sezonun ilk haftalarında oynaması zor olacaktır, zaten onu da geçelim veriminin son zamanlarda düştüğünü herkes farkediyordur zaten, performansı bu noktadan sonra eskisi gibi olmayacaktır, o yüzden gerek olmadığını düşünüyorum, hele hele topuz'dan bir çalım yeriz çekincesiyle tekrar transferde gündem yaratma çabasıyla yapılıp bizden gideri fazla olacaksa hiç bulaşılmasın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Topuz fiyaskosunu anca böyle fiyakalı bir transfer gölgede bırakabilir... İspanya'da ve milli takımda kendini kabul ettirmiş çok faydalı bir önlibero.. İşte bu adama verilcek 5 milyona kıymam Topuz'a verilcek o kadar paraya acırım..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sana katılıyorum. bu sene topuzu defalarca seyrettim ve seyrettiğim çoğu maçta çok silikti. verilecek para ona gerçekten çok olacaktı ama bende aurelio için bu para verilir derim. 6 yabancı oynatabiliyoruz tr de. fink i kesersin aurelio yu koyarsın olur biter. bence çok mantıklı transfer olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bize geLmesin , Şu Fenev'in Ezikleri.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iyi oyuncu ama o bir eziq.Fenerli | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |