|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
19-09-2009, 17:57 | #1 | ||
sayende mazoşist oldum! Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 |
Yerlere göklere sığdırılmayan kahraman ilan edilen yusuf nerdesin kendin için oynama forman için takımın için oyna... Takımın bir ritmi yok rakip macnhester tamam büyük kulüp ama nedir bu heycan topu ayağına alan bi heycan yada bi yeteneksizlik mi desem kendine güvenerek oynayan ne yaptığını bilen 4 adam gördüm sahada Ernst ferrari sivok ve genç serdar özkan diğerlerinde anlam veremediğim bi gariplik... Delgadoya sallayanlar tabatayı ilah ilan edenler nerde büyük yıldız mustafa denizli mi suçlu yine hani ara topu atacaktı tabata hani adam eksiltecekti nerde büyük yıldız.. Delgadonun top ayağındayken hiç değilse ürkmüyorduk güveniyorduk yada hiç değilse her an bir şeyler yapabilir diyorduk bu sezon en çok aradığım adam delgado keşke bu takımda olabilseydi sakatlık olmasaydı... Bütün olanların sorumlusu yötetimdir 8m euroya riqelme gelirdi riqelme takıma katkısı olurdu tecrübe katardı gençlerin idolü olurdu... Nobre nobre nobre boş koşular boş mücadele gol istiyoruz biz senden nobre mücadele etmeseydin tutulurmuydun bu takımda ingilterede ki adını hatırlamadığım bir teknik direktör demecinde benim forvetim 8-9 gol atacaksa yeri yok bu takımda diye doğru söze ne denir ki ama bizim yönetim ödüllendiriyor aldığın yıllık ücretle.... Nihat sen beşiktaşlısın beşiktaşlı oldugun için geri geldin aldığın ücretle bir alakası yok herkes verir 2 sene sakatlık yaşamış doğru düzgün 5 maç oynamamış futbolcuya yıllık 3.5m euroyu.. Allaha şükür bir ernstimiz var helal olsun aldığın para helal olsun sonuna kadar son kuruşuna kadar... Delgado düşmanları ne derler bilmem ama görünen köy klavuz istemiyor işte tabatanızla bütün sezon boyunca başarılar diliyorum bugün macı izlerken sinir oldum tek macla değerlendirmiyorum samiyendeki maclada değerlendirmiyorum delgado tabatayla oynar dedik ama haklı cıkmayalım istedik.. Ah be delgado umarım anlamışlardır değerini en yakın zamanda dönersin inşallah yine sallayanlar olacak biliyorum ama bu takımın sana ihtiyacı var en kısa zamanda dönmen dileğiyle KAPTAN... alıntıdır.... | ||
|
19-09-2009, 18:20 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Delgado'yu istemeyenler okusun
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
19-09-2009, 18:28 | #3 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | delgadodan alexlik beklendigi surece tepki yiyecek halbuki ayni adamlar degiller biri farkli digeri farkli ben delgadonun forvette kullanilmasindan yanayim gol vuruslari bence bu takimdakilerin hepsinden iyi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
19-09-2009, 18:45 | #4 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 16 | İşte Delgado yu sevmeyenler okusun. Delgado hep gol atamıyo diye eleştiriliyodu geldiğinden beri ne yaptı deniliyodu ama Delgado işte rakip defansı açan kişiydi 2. yarıda bu görevi Biraz Yusuf yaptı ama bu sene Yusuf da bekleneni veremeyince durumumuz gerçekten içler acısı oldu. Delgado inş Ocakta sahalara dönersinde TAkımı rahatlatırsın.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
19-09-2009, 23:00 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | delgado döndüğünde görüşürüs arkadaşlar hala medet umuyosunuz o adamdan yazık 2 yılda hiçbişey vermeyen oyuncuyu övün ilginç tabata daha iyi demiyorum zaten stilleri farklı onların ama bana yalvarırım delgado demeyin
__________________ | ||
20-09-2009, 00:03 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | delgado dan medet umak cilginlik gibi bisey, yapmayin arkadaslar delgadoyuda biliyoruz nasil oynadini
__________________ | ||
20-09-2009, 00:05 | #10 | ||
sayende mazoşist oldum! Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 | geçen seneki attığımız gollerin hepsini izle ozamn... arkadaşın dediği gibi delgadodan alexlik beklersen hayal kırıklığına zaten hazırlarsın kendini! yada şöle diim medet umucaamız şu kadrodan bi tane adam göster bana??? | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |