![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Nobre kazmasına 2.5M Euro Nihat'a 3.5m Euro Ferrari 2.5M Euro bunlardan birtek Ferrari hakediyo Nobre gibi 3.sınıf bir adama bu kadar para verilirmi ya :@
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Hayatta bazan inanmak çok güzel zor şeylere ama bu artık inançla olacak şey değil bu kadar aciz yönetim olamaz yaa BEŞİKTAŞ takımı yakında anadolu takımı kıvamına gelirse kimse şaşırmasın bu adamlar yüzünden :@ Konu carsi_samsun tarafından (20-09-2009 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yönetim ve denizli olduğu sürece umudum yok! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla oynanan futbola bakarsak en iyi biz oynuyoruz ancak denizli inatla bizi sampiyonlugun disinda birakmaya calisiyor yakinda gs ile fbnin takkesi dusup kelleri gorundugunde herkezin umudu geri gelecek
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |